قلوب رقيقه
اهلا و سهلا عزيزي الزائر و يسعدني انضمامك لنا و التسجيل في المنتدي
قلوب رقيقه
اهلا و سهلا عزيزي الزائر و يسعدني انضمامك لنا و التسجيل في المنتدي
قلوب رقيقه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


احدث البرامج و الافلام و الموضوغات العامه-
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
اهلا و مرحبا بكم و يسعدنا انضمامكم لنا
من قلوب رقيقه مرحبا بكم في منتداكم ونرجو ان تقضوا معنا اجمل الاوقات

 

 صنية رقاق باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الاء الرحمن
عضو نشيط
عضو نشيط
الاء الرحمن


عدد المساهمات : 358
نقاط : 843
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/06/2010
العمر : 35

صنية رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: صنية رقاق باللحمه المفرومه   صنية رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين سبتمبر 06, 2010 3:50 am

صينية الرقاق باللحمة المفرومة



هاتى الرقاق المدور او المستطيل واغمسية فى الشوربة - اى شوربة عندك
الى ان تصير طرية اوى - هاتى الصنية وادهنيها زبدة كويس اوى وضعى عليها الورقة الاولى وكذلك نفس الطريقة فى الورقة الثانية الى ان تكونى اربع راقات على بعض وضعى فوقهم اللحم المفروم المعصج وبعدها حطى اربع راقات عليهم بنفس الطريقة
وضعى فوق الوش قشدة كمية كويسة - اتركيها ساعة قبل ان تدخليها الفرن
دخليها الفرن نصف ساعة الى ان يحمر الوجة وقطعيها وبالهنا والشفا طعمها يجنن

الصورة دي قبل ما تدخل الفرن

صنية رقاق باللحمه المفرومه E1910d04e2


دة بعد ماطلعت من الفرن

صنية رقاق باللحمه المفرومه 05f7f5e5b3


دة بعد التقطيع


صنية رقاق باللحمه المفرومه 227622e48e

بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صنية رقاق باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  صنية بطاطس باللحمه المفرومه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قلوب رقيقه :: القسم العام :: مطبخ قلوب-
انتقل الى: